0723923212

שניצל'ה
רשת השניצלים המובילה בתחום המסעדנות בישראל בכל הנוגע לשניצלים.
שעות פעילות

א'-ה' 9:00-21:00

ו'- 9:00-16:00

יצירת קשר
...טוען...

אודות

רשת שניצל'ה הוקמה בשנת 2005 במרכז אזור תעשיה פולג נתניה.
אם ננסה לחשוב על אחד המאכלים המוכרים לנו מילדות, מאכל המלווה אותנו עד היום הזה, להנאתנו, הרי שיהיה זה - השניצל ! החם והפריך.

תפקידו של המותג "שניצל'ה" הוא להעניק חוויה לכל אדם בכל שעה על פי מתכון מיוחד עם השירות האדיב והמהיר.
קונספט זה מזמין אליו קהל רב מכל הרבדים המחפש מוצר טוב ובמחיר הוגן. רשת שניצל'ה הינה רשת כשרה באישור הרבנות הראשית.

הרמה הגבוהה של המזון מוכחת על סמך הפריטים בהרכב המזון בעלי האיכות גבוהה.
עוד היבטים לאיכות הגבוהה: גודל המנה המוצע לכל סועד, מגוון המנות השונות, ההרכב הבריאותי בכל מנה, שמירה על איכות המזון, תהליכי שינוע והכנה בסניפים בסטנדרטים גבוהים.
כל אלה מעמידים את המוצר כמוביל בתחום הFAST FOOD בישראל.

רשת "שניצל'ה" מלווה את הזכיינים שלה בכל תהליך הזכיינות על מנת שישתלבו ברשת בצורה הטובה והמהירה ביותר.
החל ממדריך מפורט, חוזה מסודר ונהלים ברורים בסניפים שיקבלו הזכיינים ועד לתמיכה בזכיין כדי לגרום להצלחתו והצלחתה גם יחד.

תנאי זכיינות

עלות הקמה משוערת דמי זיכיון תמלוגים פרסום
250,000 100,000 3% 2%

כתבות

  • יש לא מעט מקרי הצלחה בארץ בתחום הזכיינות. אך יש לדעת שלא כל הנוצץ זהב, כך שגם אם שני אנשים הולכים על אותה זכיינות של אותו בית עסק, אחד עשוי לצאת מרוצה ומרווח, בעוד השני ייצוא מופסד. במה הבדלים אלו תלויים? ובכן לרוב בשיעורי הבית ואף באופי הבחירות השונות, (כגון מיקום ותזמון), ואף לכלל הסעיפים השונים שהוכנסו בחוזה. על כן לפני שעושים עוד צעד בתחום, מומלץ לדעת מה מומלץ וממה יש להיזהר, על מה להתעקש ומה ניתן להחליק.
  • כאשר מדובר על זכיינות, יש להיות מודעים לכך שיש שני צדדים למטבע. מצד אחד יש את המזכה, ואילו מהצד השני יש את הזכיין. שני הצדדים עוברים מערכת לבטים לפני שהם בוחרים לעבוד ביחד, ולשני הצדדים יש מגוון אופציות לפני שהם מאשרים את הצד השני. כך שהזכיין מתלבט רבות אל איזו חברה לפנות, ואילו מהצד השני המזכה מתלבט למי להעניק את הזכות, כיוון שבחירה שגויה עשויה לפגום בהכנסות שאמורות לזרום מהזכיין, ואף לפגום בשמו הטוב של בית העסק.
  • כאשר מותג בוחר להרחיב את הרשת, הוא צריך לפנות משאבים וסכומי כסף עבור פתיחת הסניפים הנוספים. עם זאת כאשר הוא בוחר להרחיב את העסק ע"י הענקת זכיינות, הוא זוכה גם להתפרס, גם לקבל תשלום מהאחוזים, (לפי מה שנחתם בחוזה), וגם להעצים את שמו ולמשוך יותר לקוחות- וזאת כיוון שאנשים אוהבים מותגים, ולקוחות נוטים לשייך את כמות הסניפים לטיב המוצר.
  • כבר נאמר רבות על נפלאות הזכיינות, ועל הרווח הגדול שהוא עתיד לייצר בטווח הזמן הקצר. עם זאת יש לדעת שלא כל אחד יכול לצאת לדרך, כיוון שבמקרה זה על מנת לעשות כסף צריך כסף, צריך סכום לא מבוטל שיעמוד לרשות הזכיין, וזאת על מנת שיוכל לקנות את רשות הזכיינות, ולא רק זאת, אלא גם שיאפשר לו לשכור את המקום, לשלם לעובדים, לעשות שיפוצים במקום המיועד, לשלם ליועצים המשפטיים שמלווים את ההסכם המשפטי וכדומה.
  • מעצבת עסקי המזון המובילה בישראל. דקלה היא מעצבת פנים איכותית וחדשנית.
כל הזכויות שמורות לקבוצת זכיינות ישראל - 2014