0723923212

המקסיקני

המקסיקני

מסעדת "המקסיקני" היא כבר מזמן לא רק מסעדה של טורטייה. בתחילה, נפתחה מסעדת "המקסיקני" בעיר באר שבע והייתה אחת מבין המסעדות המקסיקניות הבודדות בישראל. מהר מאוד המסעדה צברה קהל לקוחות גדול ושם טוב בכל רחבי הארץ – האוכל הטוב, צורת ההגשה והשירות האדיב משכו לקוחות מאזורים רבים אשר רצו להרגיש מעט את מקסיקו, כאן בישראל. המסעדה ידעה שתהליך של מיתוג מקסיקני יצליח - ואכן... זה קרה.

כיום, מתחילים זכיינים להתעניין בפתיחת סניפים נוספים ברחבי הארץ בזכיינות על מנת להביא את ההצלחה גם לאזור המגורים שלהם, בכל מקום ומקום בישראל. הזכיינים הללו זוכים לליווי צמוד ומקבלים את כל המידע הדרוש כדי שיוכלו להצליח אך הם ולהגיע לרווחים נאים מאוד, ממש כמו במסעדה המקורית.

מעוניינים בתהליך זכיינות ? צרו קשר עכשיו 03-5774983

תנאי הזכיינות המקסיקני -

סוג הזכיינות עלות מזון גודל חנות נדרש תמלוגים מיקום
פרסום עלות הקמה משוערת מלאי תקופת זיכיון ערבות מלאי
דמי זיכיון ערבות קניון עמלת זכיין
   

כתבות

  • יש לא מעט מקרי הצלחה בארץ בתחום הזכיינות. אך יש לדעת שלא כל הנוצץ זהב, כך שגם אם שני אנשים הולכים על אותה זכיינות של אותו בית עסק, אחד עשוי לצאת מרוצה ומרווח, בעוד השני ייצוא מופסד. במה הבדלים אלו תלויים? ובכן לרוב בשיעורי הבית ואף באופי הבחירות השונות, (כגון מיקום ותזמון), ואף לכלל הסעיפים השונים שהוכנסו בחוזה. על כן לפני שעושים עוד צעד בתחום, מומלץ לדעת מה מומלץ וממה יש להיזהר, על מה להתעקש ומה ניתן להחליק.
  • כאשר מדובר על זכיינות, יש להיות מודעים לכך שיש שני צדדים למטבע. מצד אחד יש את המזכה, ואילו מהצד השני יש את הזכיין. שני הצדדים עוברים מערכת לבטים לפני שהם בוחרים לעבוד ביחד, ולשני הצדדים יש מגוון אופציות לפני שהם מאשרים את הצד השני. כך שהזכיין מתלבט רבות אל איזו חברה לפנות, ואילו מהצד השני המזכה מתלבט למי להעניק את הזכות, כיוון שבחירה שגויה עשויה לפגום בהכנסות שאמורות לזרום מהזכיין, ואף לפגום בשמו הטוב של בית העסק.
  • כאשר מותג בוחר להרחיב את הרשת, הוא צריך לפנות משאבים וסכומי כסף עבור פתיחת הסניפים הנוספים. עם זאת כאשר הוא בוחר להרחיב את העסק ע"י הענקת זכיינות, הוא זוכה גם להתפרס, גם לקבל תשלום מהאחוזים, (לפי מה שנחתם בחוזה), וגם להעצים את שמו ולמשוך יותר לקוחות- וזאת כיוון שאנשים אוהבים מותגים, ולקוחות נוטים לשייך את כמות הסניפים לטיב המוצר.
  • כבר נאמר רבות על נפלאות הזכיינות, ועל הרווח הגדול שהוא עתיד לייצר בטווח הזמן הקצר. עם זאת יש לדעת שלא כל אחד יכול לצאת לדרך, כיוון שבמקרה זה על מנת לעשות כסף צריך כסף, צריך סכום לא מבוטל שיעמוד לרשות הזכיין, וזאת על מנת שיוכל לקנות את רשות הזכיינות, ולא רק זאת, אלא גם שיאפשר לו לשכור את המקום, לשלם לעובדים, לעשות שיפוצים במקום המיועד, לשלם ליועצים המשפטיים שמלווים את ההסכם המשפטי וכדומה.
  • מעצבת עסקי המזון המובילה בישראל. דקלה היא מעצבת פנים איכותית וחדשנית.
כל הזכויות שמורות לקבוצת זכיינות ישראל - 2014