0723923212

גולדה בר
הסניף הראשון של רשת גולדה בר הוקם בשנת 2010 בקריית חיים. גולדה בר שניתן על שמה של ראש ממשלת ישראל גולדה מאיר מציע תפריט עשיר ומגוון של מנות איכותיות.
שעות פעילות

יום א' - שבת    08:30 - אחרון הלקוחות

יצירת קשר
...טוען...

אודות

הסניף הראשון של רשת גולדה בר הוקם בשנת 2010 בקריית חיים.

גולדה בר שניתן על שמה של ראש ממשלת ישראל גולדה מאיר מציע תפריט עשיר ומגוון של מנות איכותיות, דיוק והקפדה בכל הגשה ושירות אדיב.

גולדה בר הפך להיות מוקד חיי הלילה באיזור ומאז הצלחתו המשגשגת של הסניף הרשת החליטה להתרחב בכל הארץ.

כיום נפתח סניף נוסף בחוצות המפרץ ובימים אלה הרשת מבצעת פריסה בכל הארץ עם צפי של 8 סניפים נוספים לשנת 2013.

תנאי זכיינות

סוג הזכיינות גודל חנות נדרש עלות הקמה משוערת דמי זיכיון עלות מזון
תפעולית 250 מ"ר 1,500,000 ש"ח 100,000 ש"ח 40%
גודל חנות נדרש דמי זיכיון תמלוגים
250 מ"ר 100,000 ש"ח 5%

כתבות

  • יש לא מעט מקרי הצלחה בארץ בתחום הזכיינות. אך יש לדעת שלא כל הנוצץ זהב, כך שגם אם שני אנשים הולכים על אותה זכיינות של אותו בית עסק, אחד עשוי לצאת מרוצה ומרווח, בעוד השני ייצוא מופסד. במה הבדלים אלו תלויים? ובכן לרוב בשיעורי הבית ואף באופי הבחירות השונות, (כגון מיקום ותזמון), ואף לכלל הסעיפים השונים שהוכנסו בחוזה. על כן לפני שעושים עוד צעד בתחום, מומלץ לדעת מה מומלץ וממה יש להיזהר, על מה להתעקש ומה ניתן להחליק.
  • כאשר מדובר על זכיינות, יש להיות מודעים לכך שיש שני צדדים למטבע. מצד אחד יש את המזכה, ואילו מהצד השני יש את הזכיין. שני הצדדים עוברים מערכת לבטים לפני שהם בוחרים לעבוד ביחד, ולשני הצדדים יש מגוון אופציות לפני שהם מאשרים את הצד השני. כך שהזכיין מתלבט רבות אל איזו חברה לפנות, ואילו מהצד השני המזכה מתלבט למי להעניק את הזכות, כיוון שבחירה שגויה עשויה לפגום בהכנסות שאמורות לזרום מהזכיין, ואף לפגום בשמו הטוב של בית העסק.
  • כאשר מותג בוחר להרחיב את הרשת, הוא צריך לפנות משאבים וסכומי כסף עבור פתיחת הסניפים הנוספים. עם זאת כאשר הוא בוחר להרחיב את העסק ע"י הענקת זכיינות, הוא זוכה גם להתפרס, גם לקבל תשלום מהאחוזים, (לפי מה שנחתם בחוזה), וגם להעצים את שמו ולמשוך יותר לקוחות- וזאת כיוון שאנשים אוהבים מותגים, ולקוחות נוטים לשייך את כמות הסניפים לטיב המוצר.
  • כבר נאמר רבות על נפלאות הזכיינות, ועל הרווח הגדול שהוא עתיד לייצר בטווח הזמן הקצר. עם זאת יש לדעת שלא כל אחד יכול לצאת לדרך, כיוון שבמקרה זה על מנת לעשות כסף צריך כסף, צריך סכום לא מבוטל שיעמוד לרשות הזכיין, וזאת על מנת שיוכל לקנות את רשות הזכיינות, ולא רק זאת, אלא גם שיאפשר לו לשכור את המקום, לשלם לעובדים, לעשות שיפוצים במקום המיועד, לשלם ליועצים המשפטיים שמלווים את ההסכם המשפטי וכדומה.
  • מעצבת עסקי המזון המובילה בישראל. דקלה היא מעצבת פנים איכותית וחדשנית.
כל הזכויות שמורות לקבוצת זכיינות ישראל - 2014