0723923212

אלורה
גלידריית אלורה נוסדה בשנת 2011 ומתמחה במטבח האיטלקי. בהכנת גלידות וסורבטים בפרט. קבוצת אלורה הוקמה על"ידי שחר קסטל ושגיא אלון
יצירת קשר
...טוען...

גלריה

אודות

גלידריית אלורה המתמחה ברזי המטבח האיטלקי קיימת כבר מזה 3 שנים ונמצאת בבעלות שחר קסטל ושגיא אילון.

לגלידריה ניסיון רב שנים. את ההכשרה רכשה מבלוניה שבאיטליה ע"י חברת fabbri הידועה, המייצרת חומרי גלם לתעשיות, קונדיטוריות וגלידות משנת 1905

הסניף הראשון שהוקם בבימה בתל אביב זכה להצלחה מסחררת וכיום החברה פתוחה לזכיינים.

המקצועיות הבלתי מתפשרת והקפדה על סטנדרט ואיכות מהגבוהים ביותר, הביאה את גלידריית אלורה לייצר מטעמים מבית הכוללים מגוון רחב של גלידות, סורבטים ארטיקים ועוד מתיקות.

בנוסף לאלורה מחלקה המייצרת מוצרי בריאות ללא סוכר ומחלב עיזים.

לסניף אווירה נעימה ואירופאית ועיצוב מקסים. השירות חם ולבבי והמנות טעימות להפליא.


תנאי זכיינות

סוג זכיינות גודל חנות מיקום עלות הקמה דמי זיכיון
מלאה 50 מ"ר רחובות ראשיים ומקומות אסטרטגים 270,000 ש"ח 80,000 ש"ח
גודל חנות עלות הקמה עלות מזון ערבות מלאי
50 מ"ר 270,000 ש"ח 20%/30% 3 חודשי שכירות

מפה

כתבות

  • יש לא מעט מקרי הצלחה בארץ בתחום הזכיינות. אך יש לדעת שלא כל הנוצץ זהב, כך שגם אם שני אנשים הולכים על אותה זכיינות של אותו בית עסק, אחד עשוי לצאת מרוצה ומרווח, בעוד השני ייצוא מופסד. במה הבדלים אלו תלויים? ובכן לרוב בשיעורי הבית ואף באופי הבחירות השונות, (כגון מיקום ותזמון), ואף לכלל הסעיפים השונים שהוכנסו בחוזה. על כן לפני שעושים עוד צעד בתחום, מומלץ לדעת מה מומלץ וממה יש להיזהר, על מה להתעקש ומה ניתן להחליק.
  • כאשר מדובר על זכיינות, יש להיות מודעים לכך שיש שני צדדים למטבע. מצד אחד יש את המזכה, ואילו מהצד השני יש את הזכיין. שני הצדדים עוברים מערכת לבטים לפני שהם בוחרים לעבוד ביחד, ולשני הצדדים יש מגוון אופציות לפני שהם מאשרים את הצד השני. כך שהזכיין מתלבט רבות אל איזו חברה לפנות, ואילו מהצד השני המזכה מתלבט למי להעניק את הזכות, כיוון שבחירה שגויה עשויה לפגום בהכנסות שאמורות לזרום מהזכיין, ואף לפגום בשמו הטוב של בית העסק.
  • כאשר מותג בוחר להרחיב את הרשת, הוא צריך לפנות משאבים וסכומי כסף עבור פתיחת הסניפים הנוספים. עם זאת כאשר הוא בוחר להרחיב את העסק ע"י הענקת זכיינות, הוא זוכה גם להתפרס, גם לקבל תשלום מהאחוזים, (לפי מה שנחתם בחוזה), וגם להעצים את שמו ולמשוך יותר לקוחות- וזאת כיוון שאנשים אוהבים מותגים, ולקוחות נוטים לשייך את כמות הסניפים לטיב המוצר.
  • כבר נאמר רבות על נפלאות הזכיינות, ועל הרווח הגדול שהוא עתיד לייצר בטווח הזמן הקצר. עם זאת יש לדעת שלא כל אחד יכול לצאת לדרך, כיוון שבמקרה זה על מנת לעשות כסף צריך כסף, צריך סכום לא מבוטל שיעמוד לרשות הזכיין, וזאת על מנת שיוכל לקנות את רשות הזכיינות, ולא רק זאת, אלא גם שיאפשר לו לשכור את המקום, לשלם לעובדים, לעשות שיפוצים במקום המיועד, לשלם ליועצים המשפטיים שמלווים את ההסכם המשפטי וכדומה.
  • מעצבת עסקי המזון המובילה בישראל. דקלה היא מעצבת פנים איכותית וחדשנית.
כל הזכויות שמורות לקבוצת זכיינות ישראל - 2014